Magazin: A praktikum diadala
Néhány éve, nagyjából a kézműves limonádékkal egy időben jelent meg egy jópofa szervírozási trend: a limonádékat, majd később az ecetalapú italok némelyikét is befőttesüvegekben szervírozzák. Ha az emberek többsége már nem is csinálja, de olyan emléke biztosan van édesanyjáról, nagymamájáról, hogy az befőttet tett el valamikor – nem csoda hát, hogy ezekről az üvegekről szinte mindenkinek a házi készítésű termékek jutnak az eszébe. És minthogy a házi meg a kézműves kifejezések a gasztronómiában hívószóvá váltak, a befőttesüvegek hitelt adnak a vendéglátóhelyen készült italnak. Az pedig, hogy a gépből jövő limonádé is lehet házi, azt egy osztrák fast casual típusú étteremlánc saját készítésű üvegeivel is próbálja bizonyítani – és hogy mindez könnyen kezelhető legyen, a szájuknál menettel is ellátott pszeudo-kiskorsóikat fogóval is ellátták. Nálunk 10/10-es az ötlet!
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Szélsőségek koktélpohara – A nap videója
Nem próbálnánk megjósolni, csúcsbárokban mennyire alkalmaznák, de a nagyon forró…
Tovább olvasom >Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint
Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy…
Tovább olvasom >A család, a csapat és én
Az Év Vendéglőse díjat idén a soproni Erhardt Étterem, Panzió…
Tovább olvasom >