Magazin: Vendég-szereplés
Rendkívül szimpatikus ötletről olvastunk az interneten – a müncheni barista bölcs módszere bárokban, kávézókban vagy akár még vendéglőkben is alkalmazható.
„Mind ismerünk olyan vendéget, aki valami speciális italt rendel, és ragaszkodik ahhoz, hogy részletesen elmagyarázza, hogyan kell azt elkészíteni, mert nem hiszi, hogy el tudjuk készíteni az ő segítsége nélkül. Nem bosszant fel az ilyesmi: a következő trükköt szoktam alkalmazni. Szokatlannak, eredetinek nevezem az italát – ezt szeretik hallani –, és megkérem, adjon neki ő valamilyen nevet. Az ital nevét kiírom a táblánkra, mellé az ő kereszt- vagy becenevét. Így én sem felejtem el, hogy hívják (érdemes, mert többször vissza fog jönni), és a barátait is elhozza oda, ahol hosszabb rövidebb ideig az ő itala is szerepel a hely különlegességei között.”
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Az ember birka, amerről a kolomp szól, arra megy – Puskás Tamás színész, rendező a FutureTalks podcastban
A színházi világ gazdasági hátteréről, a családról és színészlét kihívásairól…
Tovább olvasom >Nemzetgazdasági szempontok
A Magyarországon működő, növényi alapú élelmiszereket gyártók és -forgalmazók érdekképviseleti…
Tovább olvasom >Húzzák magukkal az iparági trendek a hullámkartonszegmenst
A világ egyik vezető stratégiai tanácsadó és piackutató vállalata, az…
Tovább olvasom >