Magazin: Sokat egy csapásra – co-working és promóció az étteremben
Egy New York-i vállalkozás, a Spacious, különleges szolgáltatást nyújt – egyelőre csak helyi – éttermeknek. Az igencsak kreatív ötlet a co-working koncepciójára épül: üzletemberek, vállalkozások, amelyek bármilyen okból nem kívánják saját vagy bérelt irodáikban folytatni tevékenységüket, meghatározott időpont(ok)ban irodát, íróasztalt bérelhetnek az erre a célra létrehozott „központokban”. A Spacious szervezésében az éttermek működésük ebéd utáni holtidejében kiadják szabad tereiket co-working irodának – automatikusan biztosítva a hagyományos irodahelyiségekénél hangulatosabb légkört, meg persze a kávét és a wifit. A „hozzáadott érték” pedig a jó kapcsolat kiépítésének lehetősége az ügyfelekkel, akik ott fogyaszthatják uzsonnájukat, esetleg munka után italukat, vacsorájukat is, és oda hívhatják meg üzleti partnereiket.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Ízvarázslás
A Nendo dizájnstúdió olyan poharat készített Japán legrégebbi sörmárkája, a…
Tovább olvasom >Sör felsőfokon
A BGE Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar magyar sörkultúráról szóló…
Tovább olvasom >Hóna alatt konyhapultjával… – A nap videója
Íme egy profi eszköz főzni tudók kempingezéséhez: a ComplEAT a…
Tovább olvasom >