Ízlaboratórium
Kezdetben némileg nehezebbé teszi az indiai konyha megértését az a tény, hogy a curry szó két tamil szónak az összemosása: a kari egy fűszernövény, a karhí pedig édeskés-savanykás szósszal készült nyugat-indiai ételfajta. Az utóbbinak a különféle változatait kínálja a Tokyo Curry Lab az ízek szerelmeseinek.
Több, egyetlen ételtípusra épülő koncepciót mutattunk már be e rovatunkban (a legismertebb talán a filmekben is gyakran „szereplő” New York-i gyümölcsrizses Rice to Riches), a tokiói vendéglátóhelyet azért tartjuk rendkívül érdekesnek, mert enteriőrje is kreatívan igazodik az elgondoláshoz (és a „labor” névhez); a fűszerfal például, mint elválasztó elem, belsőépítészek tankönyvébe illő darab. Persze a tulajdonosok jól alkalmazkodnak a trendekhez és a célcsoporthoz is: kínálnak például kóstolósort 4-féle curryből, a családdal érkezőknek pedig a felnőtt fogások megszelídített változatát.
További cikkeink
A McDonald’s Corporation új Developmental Licensee együttműködést jelentett be Magyarországon
A McDonald’s Corporation a mai napon jelentette be, hogy üzletrész-adásvételi…
Tovább olvasom >Rekordévet zárt tavaly Eger turizmusa
Eger turizmusa tavaly ismét rekordévet zárt: a vendégéjszakák száma közel…
Tovább olvasom >Folytatódik a strandfejlesztési program
Folytatódik a strandfejlesztési program, a most induló második ütemben megújulhatnak…
Tovább olvasom >