Laktózmentes, vegán joghurt a Coop polcain
A svájci Coop nemrég mutatta be új, saját márkás termékét, a mandulatej alapú joghurtot, amely egyaránt tökéletes alternatíva mind a laktózérzékenyeknek, mind a vegánoknak.
A joghurt, amelynek a cukortartalma is alacsony, három ízben kapható, ezen kívül a termék elérhető natúr változatban is, amely egyáltalán nem tartalmaz cukrot vagy édesítőt, és süteményeknél vagy főzésnél kiválóan helyettesíti a tejszínt és a tejet, írja az ESM.
Kapcsolódó cikkeink
Vegán aktivista a Forbes rangos „30 sikeres magyar 30 alatt” listáján
Vida Raul, a Prove magazin alapítója személyében először került fel…
Tovább olvasom >Mit eszel holnap?
A Nestlé Hungária rendszeresen méri a magyar lakosság egészséges táplálkozáshoz…
Tovább olvasom >Megnyílt a REWE első 100%-ban növényi alapú élelmiszerüzlete Berlinben
Megnyílt a német REWE első tisztán növényi alapú szupermarketje Berlinben,…
Tovább olvasom >További cikkeink
Átadták az „Év promóciója 2024”-díjakat
Idén 16. alkalommal került megrendezésre, a Trade magazin szervezésében az…
Tovább olvasom >Megnyitott Esztergom első McDonald’s étterme
A mai napon megnyílt Esztergom város első McDonald’s étterme. A beruházás…
Tovább olvasom >Megjelent a világ első unalmas telefonja a Heineken jóvoltából
A Heineken® a street kultúra ízlésformálójával, a Bodegával együttműködve bemutatta…
Tovább olvasom >