Laktózmentes, vegán joghurt a Coop polcain
A svájci Coop nemrég mutatta be új, saját márkás termékét, a mandulatej alapú joghurtot, amely egyaránt tökéletes alternatíva mind a laktózérzékenyeknek, mind a vegánoknak.
A joghurt, amelynek a cukortartalma is alacsony, három ízben kapható, ezen kívül a termék elérhető natúr változatban is, amely egyáltalán nem tartalmaz cukrot vagy édesítőt, és süteményeknél vagy főzésnél kiválóan helyettesíti a tejszínt és a tejet, írja az ESM.
Kapcsolódó cikkeink
Mit eszel holnap?
A Nestlé Hungária rendszeresen méri a magyar lakosság egészséges táplálkozáshoz…
Tovább olvasom >Megnyílt a REWE első 100%-ban növényi alapú élelmiszerüzlete Berlinben
Megnyílt a német REWE első tisztán növényi alapú szupermarketje Berlinben,…
Tovább olvasom >Megvette a Vegan Food Group a német TofuTownt
A Vegan Food Group eddigi legnagyobb akvizíciója keretében vásárolta meg…
Tovább olvasom >További cikkeink
Nemzetközi tanúsítványok garantálják a termékek és szolgáltatások magas minőségét a SPAR-nál
Minőségi tanúsítványok garantálják az élelmiszer-biztonságot és a termékminőséget a SPAR…
Tovább olvasom >Tovább erősítette nemzetközi pozícióját és milliárdos beruházásokkal zárta a 2023-as évet a BioTechUSA-cégcsoport
Emelkedő pályán maradt a nehéz gazdasági környezetben is a BioTechUSA-cégcsoport,…
Tovább olvasom >Az Unileverrel lépett a fullfilment piacra a Waberer’s Csoport
Közel 800 cikkszámot kezel, illetve mesterséges intelligenciával ellátott eszközökkel végzi…
Tovább olvasom >