HELL MAGNUM – Nagyban gondolkodunk!
A HELL 2015 márciusában a nagyravágyókat helyezi a középpontba: azokat, akik dupla dózist szeretnének bevinni a pokoli energiából. Számukra készítette Magyarország piacvezető energiaital-gyártója az új 500 ml-es kiszerelést, ami itthon most először szélesíti a HELL portfólióját.
Az innováció területén élen járó HELL ENERGY ezúttal nem az ízvilágban, vagy az energiaital összetételében újít, a kiszerelésben hoz egy, fogyasztói igényként már megfogalmazott újdonságot. Az 500ml-es Magnumkiszerelés különösen az aktív életmódot élők számára készült, hiszen megduplázva 250ml-es társa erejét, segít kitörni a megszokott hétköznapokból. Legyen szó munkáról, sportolásról, vagy szórakozásról, a HELL MAGNUM hosszantartó energiával turbóz fel bárkit a sikeres eredmények eléréséhez.A HELL klasszikus íz-változatával töltött Magnum igazi fegyver, ha valaki nagyobb adag energiára vágyik.
A tekintélyt parancsoló, 500 ml-es doboza természetesen már az idei, megújult dizájnnak megfelelően készül. A HELL-re jellemző minőség és a selymes, tutti-frutti íz garantált, a már megszokott 32 mg / 100 ml koffeintartalom mellett.
Ha extra energiára szomjazol, gondolkodj nagyban a HELL-lel!
Kapcsolódó cikkeink
XIXO Lemonade Bodzavirág- és Citrom 250 ml, szénsavas üdítőital
A XIXO márka büszkén mutatja be legújabb innovációját a szénsavas…
Tovább olvasom >Szénsavas üdítők és szörpök viharos piaci hullámokon
A szénsavas üdítők és a szörpök piacán a magas infláció, valamint…
Tovább olvasom >Hidratálás és vitaminpótlás, gyermekekre szabva
A szülők továbbra is szüntelenül keresik az egészséget támogató, innovatív…
Tovább olvasom >További innovációs termékek
FELIX Deliciously Sliced nedves macskaeledel
2024-ben új upper prémium termékcsaláddal bővül a Felix portfóliója. A…
Tovább olvasom >Csökkent a Danone negyedéves bevétele
A Danone francia élelmiszer- és italgyártó bevétele éves szinten 2,5…
Tovább olvasom >BlokkParádé április végéig a Rossmannál
A Rossmann üzletekben és az Online Drogériában történő áprilisi vásárlásaiddal…
Tovább olvasom >