A Globserver Kft. és a Crown Foods Kft. nyerte az Év Széchenyi Vállalkozása fődíjait

Dátum: 2017. 12. 06. 11:09

A vendéglátással foglalkozó Crown Foods Kft. nyerte az Év Széchenyi Vállalkozása fődíját az 500 millió forint alatti éves árbevétellel rendelkező cégek kategóriában, a nagyobb cégek közül a Globserver Stratégia és Védelemkutatás Fejlesztő Kft.-nek ítélték oda az elismerést – adta hírül honlapján a díjat alapító Gróf Széchenyi Család Alapítvány.

Forrás: www.szechenyicsalad.hu

A 2015-ben alapított elismerés odaítélésénél a cégek termelékenységét, társadalmi felelősségvállalását és újítási készségét vizsgálják.
A fődíjak odaítélése mellett feltörekvő cégeket is értékeltek, a Széchenyi-Bridge díjat a mobilalkalmazásokat fejlesztő BITRISE vehette át.
Elismerésben részesült innováció kategóriában az internetes tanulást támogató mateking projekt vezetője, Mosóczi András, termelékenység kategóriában az üzletfejlesztéssel foglalkozó 3B System Kft., társadalmi szerepvállalás kategóriában pedig a takarítási szolgáltatásokat kínáló Carpex Kft. Utóbbi kategórián belül döntéshozó női vezetőként Pólus Adriennt, a hűtőgépeket és cateringtermékeket gyártó Thermotechnika-Crown Cool Kft. vezetőjét is díjazták.
A Széchenyi család különdíjának nyertese a higiéniai termékeket és szolgáltatásokat kínáló Varga-Márfy Kft. lett – olvasható az alapítvány honlapján. (MTI)