Bistro Oregano

Szerző: trademagazin Dátum: 2008. 11. 16. 08:00

A manapság igen trendi minimál dizájn koncepciója jegyében fogant mediterrán étteremmel bővült a Belváros egyre színesebb gasztronómiai palettája. A Bistro Oregano azonban alapvetően két dologban különbözik a banknegyed többi vendéglátóhelyétől. Egyrészt azzal, hogy önkiszolgáló gyorsétterem jellegű vendéglátást kínál, de nem az egykor volt „Lordok háza” szellemében, hanem minőségi szolgáltatást nyújtva, másrészről az igazi érdekesség az árképzés, a fizetési rendszer. Itt ugyanis minden ételnek egységára van, tízdekánként 220-at penget a kedves vendég, bármiről is legyen szó, ehhez a frissensülteknél egyszeri 400 forintos kiegészítés járul. Naponta huszonötféle étel, természetesen minden nap új fogásokkal, a grillpályán húsok, zöldségek, sajt, többféle csőben sült finomság, mediterrán, paradicsomos, tejszínes tészták. Nyitva tartás reggel tíztől este hatig, így korán kelőknek reggeli ham and eggs, omlett, szendvicsek.
Igazán vonzó lehet a belvárosi bérház udvarán kialakított csaknem félszáz férőhelyes terasz, ahol nyáron árnyékban, hűvösebb időszakban szélvédetten reggelizhet, ebédelhet, kávézhat, sörözhet a vendég. n
Budapest V., Október 6. u. 15.
Konyhafőnök: Nagy Sándor
Tervező: Varga Zita

Kapcsolódó cikkeink