„Állatbarát” füstölt szárnyasfelvágottakat kínál a Plus
A holland Plus bejelentése szerint „Beter Leven” tanúsítvánnyal ellátott füstölt szárnyasfelvágottakat árusít üzleteiben. Az új terméket a Plusnak az elmúlt 10 évben holland termékeket gyártó Gijs készíti a De Haam farmról származó minőségi csirkehúsból. A farmról származó tojás szintén megtalálható a Plus szortimentjében.
Az új termék bevezetésével a vállalat ellátási láncának fenntarthatóságát és transzparenciáját kívánja növelni. A bükkfán füstölt felvágott a fogyasztói felmérések alapján messze jobban teljesít, mint bármely más füstölt szárnyasfelvágott – állítja a Plus közleményében.
Kapcsolódó cikkeink
NGM-államtitkár: erősíti a magyar vállalkozások versenyképességét az ESG-törvény
A felelős környezeti, társadalmi és vállalatirányitási (ESG) keretrendszert meghatározó törvény…
Tovább olvasom >Újrahasznosított kávézaccból készített designer cipőt a Nespresso
A Nespresso és a Zèta nevű francia divat-startup újrahasznosított kávézaccból…
Tovább olvasom >10%-kal csökkentette energiafogyasztását a PENNY
Az élelmiszer diszkontlánc 2018 óta folyamatosan azon dolgozik, hogy növelje…
Tovább olvasom >További cikkeink
Gyengébb a vásárlóerő nálunk, mint a régióban
A tíz- és húszéves időtávon kirajzolódó trendek – ezen belül…
Tovább olvasom >Gyűlölik a „dinamikus árazást” a fogyasztók
Az elmúlt időszakban az ügyfeleknek új fogalommal kellett megismerkedniük: a…
Tovább olvasom >NGM-államtitkár: erősíti a magyar vállalkozások versenyképességét az ESG-törvény
A felelős környezeti, társadalmi és vállalatirányitási (ESG) keretrendszert meghatározó törvény…
Tovább olvasom >