A magyar csapat az előkelő 12. helyen végzett a Bocuse d’Or-on
Tegnap befejeződött a Bocuse d’Or 2018-19-es versenysorozata, A lyoni döntőben a mezőny legfiatalabb séf-tagja, Pohner Ádám vezette magyarok a 24 csapat közül a 12. helyen végeztek, közvetlenül a gasztronómiai nagyhatalmak mögött. Ott voltunk az erős középmezőnyben!
A dobogóra ezúttal csak skandinávok állhattak – sorrendben Dánia, Svédország és Norvégia.
A legjobb hústál díja Finnországé lett, a legjobb tányértéma különdíját Franciaország kapta, a legjobb commis pedig a dánok képviselője lett.
Képeinken a győztes Kenneth Toft-Hansen, a dobogósok, a zsűri és a mezőny első 12 csapatának az eredményei.
Forrás bocusedorakademia.hu/ Bocuse d’Or Danmark
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
MSZÉSZ: Április 8-ig lehet kitölteni a HOTREC kérdőívet
A HOTREC (európai tagországok szállodai és éttermi szövetségeinek ernyőszervezete) felmérést…
Tovább olvasom >Megint egy Walmart-csokor! – A nap képe
Az amerikai üzletláncból származó „szokásos” képsorozatunk természetesen most sem Walmart-specifikus,…
Tovább olvasom >Fagylalt(kiszerelés?) – A nap videója
Kis fantáziával könnyű elképzelni, hogy így a pultosból is költő…
Tovább olvasom >