Repülni francia módra
Újabb sztárséf csatlakozott az Air France-hoz: a francia légitársaság fedélzetén a Business class utasok egy két Michelin-csillagos szakács fogásait is kóstolhatják.
Jean Sulpice hat új ételt álmodott meg az Air France Business class utasainak a 2017-es év első három hónapjára. Könnyű dolga nem lehetett, hiszen – ahogy arról már különféle összefüggésekben is írtunk – 8-10 000 métereres magasságban az ember egészen másképp érzékeli az ízekez, mint a földön. Az ínyenc fogások minden Párizsból induló hosszú távú járaton, és néhány középtávú útvonalon is elérhetőek.
A légitársaság küldetésének érzi a francia gasztronómia megismertetését a világgal, ennek érdekében évek óta rendszeresen neves francia szakácsokat kér fel egy-egy menüsor kidolgozására. A két Michelin csillaggal rendelkező séf a francia gasztronómia egyik úttörője: a légitársaság Business class utasai innovatív, egészséges gourmet fogásokat kóstolhatnak a felhők felett:
A párizsi Charles de Gaulle repülőtérről induló járatokon a La Première és a Business class utasok a sztárséf fogásain kívül “A la Carte” fogásokat is választhatnak. A thai, kínai, indiai, japán és koreai konyha különlegességei valamint tengeri ételek is foglalhatóak online az utazás előtt akár 90 nappal.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Drasztikus az áremelkedés a Balatonnál
A Balaton környéki szállások árai idén átlagosan 10%-kal nőttek az…
Tovább olvasom >Szent György-hegyi bornapok: apró lépésekkel, tájazonos módon érdemes a természeti környezetben fejleszteni
Apró lépésekkel, tájazonos módon érdemes a tájba illő fejlesztéseket végrehajtani,…
Tovább olvasom >Turisztikai versenyképességet erősítő támogatási program indul 15 milliárdos keretösszeggel
A turisztikai ágazati szereplők versenyképességét erősítő támogatási program indul: a…
Tovább olvasom >